Reviews from Pizzeria Spartacus Leeuwarden

Recent reviews

4.0
Sijtsma
1 May 2022

Niet warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

veen
28 April 2022
Harry
24 April 2022
Plantinga
18 April 2022

Goed, lekker en op tijd !

Riemersma
13 April 2022

Goede service

saskia
7 April 2022

we hebben weer heerlijk gegeten

Dennis
2 April 2022

Prima eten weer tot de volgende keer

Eva Woudstra
1 April 2022

De pizza's op zich erg lekker, alleen ze waren al niet meer warm bij aankomst...

Ingrid
28 March 2022

Heerlijk

Jansema
23 March 2022
Zijlstra
20 March 2022
Jansema
17 March 2022

Nvt

saskia
13 March 2022

was weer top

saskia
6 March 2022

was erg lekker, goede pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

saskia
5 March 2022

heerlijk

Sijtsma
21 February 2022

Me pizza was niet helemaal afgebakken/ warm was ook half uur eerder dan de aangegeven gezorgtijd Jammer genoeg thuis moeten opwarmen in de oven.

Justin
7 February 2022

Een super snelle levering! Bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E.G
1 February 2022

Echt lekker. Mijn favo donerzaak!😋

M
23 January 2022
Anita
15 January 2022
Klaas
14 January 2022

Prima, alleen de sauzen vergeten bij te leveren

de boer
3 January 2022
H vd Meer
22 December 2021

Was heerlijk

Marco
16 December 2021

Ben niet anders van jullie gewend!! Super lekker en super snel !

Sjouke
13 December 2021

a very handsome ,.. way of delivering

Sijtsma
4 December 2021

De pizza was te krokant gebakken harde stukken. Pizza koud aan geleverd. Champignons bijna niet te vinden.

Fred De Soete
3 December 2021

Twee pizza quatro stagione. Normaal vier kwarten allemaal anders en met paprika e.d. Nu alles hetzelfde en erg zout en erg eentonig van smaak. Tevens een chemisch smaakje. Pizza grotendeels weggegooid.

Tuinstra
28 November 2021
Postma
27 November 2021

Voor 50,- pizza besteld waarvan de family pizza zwart en droog was. Wel een fles cola gekregen omdat de bezorging wederom 45 min later was.Dus dit was de laatste keer dat we bestellen bij Spartacus

J.Salarie
19 November 2021

Om 17:45 besteld en aangegeven dat we graag tegen 18:30 de Pizza wilden hebben. Om 19:15 maar gebeld waar de Pizza bleef. Uiteindelijk kwam de bestelling om 19:45 en was de Pizza lauw. Overigens was de smaak wel goed maar de algemene ervaring dus wat minder ...

Ellie Dikkerboom
15 November 2021

Lang gewacht , maakt niet uit maar de pizza was eerder koud dan een beetje warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Freden
12 November 2021

Lekker zo als altijd. Kapsalon was deze keer iets te weinig vlees, meteen opgelost en tweede kapsalon gratis binnen een half uur. Topper

Femke
10 November 2021

Ik ben niet iemand die graag negatieve recensies plaatst maar ik heb nog nooit zo'n 'smerige' pizza gegeten. Ik vond de pizza veel te zout ondanks dat ook erg flauw. Daarnaast vond ik de groenten ook karig op de pizza. Voor mij geen pizza meer bij Spartacus. Sorry!

Samantha
8 November 2021

We hadden om 7 uur timed besteld voor kwart voor 8, het eten kwam om kwart over 8. Nu is dat niet super erg, want het was waarschijnlijk heel druk, maar alles was wel koud. Daardoor moesten we het opnieuw warm maken en daar word de kwaliteit niet beter van. Om daar dan meer dan 25 euro aan te besteden vind ik toch wat veel. De pizza´s waren erg lekker en we kregen 2 drankjes als compensatie, dus dat was goed :). De bezorger was vriendelijk en deed zijn best

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sijtsma
5 November 2021

Pizza's waren heerlijk,saus ook . alleen hadden wel veel warmer gemogen. Koud.

Vincent
29 October 2021

Die dubbele kapsalon was erg karig en het bakje was lang niet vol en het was gewoon echt koud. Bezorger kwam nou niet echt bepaald representatief over kwam aan sjokken of is hij helemaal komen lopen ofzo er kon niet eens een hoi of goede dag vanaf. Drukt het eten in mijn handen zegt niks en loopt zo weer naar de auto ik dacht oké volgens mij ben je zo stoned als een garnaal.

Christina
25 October 2021

Heerlijk gegeten . Pizza Spartacus altijd de beste .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
24 October 2021

Altijd lekker en snel, aardige bezorgers !!

Daniel
24 October 2021

Ik had om 15.00 uur in de middag een bestelling geplaatst met als gewenste bezorgtijd 17.30 uur. Ik kreeg mijn pizza's 17.55 uur. Wel 2 blikjes cola erbij gekregen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk
24 October 2021

Omdat we zeer tevreden zijn over de pizza's deze keer een kapsalon besteld. Helaas viel dit mij erg tegen. Qua kruiden was hij goed echter was de kapsalon koud waardoor de smaak niet lekker was. Het werd 20min later bezorgd (in totaal 1:20uur). Begrijpelijk voor een zaterdagavond, maar geen reden om koud te bezorgen. Jammer.

Van loy
23 October 2021

Was deze keer niet zo lekker pizza deeg was nog wat rauw en heel weinig kip

nick van der zee
16 October 2021

prijs kwaliteit verhouding en hoeveelheid sorry dat ik het moet zeggen meer dan de helft weg gegooid het was gewoon niet te eten kapsalon was koud kaas was niet gesmolten en rook gewoon zuur doner box hadden we groot besteld die kon een kind van 5 nog wel op en de patat was week en slap en de lamskebab rook ook zuur en zat ook een vieze na smaak aan en turkse pizza met lamskebab patat en kaas was ook zuur 4 gerechten 2 kleine bakjes knoflooksaus erbij en die rooie saus en als je belt geven ze niet thuis al met al met al zal ik er niet weer bestellen enige pluspunt omdat de bestelling ook nog us te laat was 2 blikjes cola er gratis bij

Jeroen
16 October 2021

Slappe patat. Kaas was 1 plakkaat, niet lekker gesmolten, leek wel alsof de kapsalon al een tijdje klaar stond. Ben wel anders gewend

T Mensink
13 October 2021

Pizza was weer heerlijk. Tot de volgende keer

C
11 October 2021

Bezorgen duurde wel lang voor op een maandag. 1,5 uur. Mail gaf aan dat de bezorger al onderweg was terwijl het 5 min rijden is, en hij/zij al 25 min onderweg zou zijn. Dat klopte kennelijk niet. Pizza was wel lekker en vriendelijke bezorger.

Sandra
10 October 2021

De kipfilet, viel me tegen . Had daar eerder verwacht dat het stukjes kip waren en gaan Beleg voor op brood. En hii was niet warm genoeg en te kleine bakjes knoflooksaus .

Jewe
9 October 2021
Tanahatoe Dennis
2 October 2021

Voor het eerst een bestelling geplaatst wonen nog geen 400 m van de pizzaria helaas niet warm bezorgd (party formaat)

Anonymous
2 October 2021

Snelle levering en goeie kwalitieit

Martin Hogenhout
27 September 2021
Gjalt
27 September 2021

Bezorging prima en correct, pizza viel tegen. Veel teveel pepers, niet warm en taai.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

-
24 September 2021

Koude pizza

Marco
8 September 2021

Bestel al jaren, maar sinds kort lekker in de buurt en de bestelling zoals beloofd super snel bezorgd! En zoals altijd weer super lekker en warm!!

Visser
4 September 2021

Het eten was niet op temperatuur ((lauw) ondanks dat ik binnen 50m afstand woon.

Ferdinand De Roo
3 September 2021

Supper de beste pizza uit de omgeving. En goede bezorging.

Mariëlle
30 August 2021
Ferry
30 August 2021

Zoals altijd. Lekkere pizza's en kapsalon.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ferry
29 August 2021
Jessica Keizer
22 August 2021

Waa weer top. Op de afgesproken tijd, werden de party-pizza's bezorgd. Goed warm. Alleen maar complimenten van de gasten op ons feest.

Ferry
16 August 2021
Ferry
12 August 2021
T Mensink
11 August 2021

We hebben heerlijk gegeten. De pizza was prima. Bedankt

Ferry
9 August 2021
brouwer
7 August 2021

dubbele kapsalon kwam weer als een enkele. bakje was half leeg. gebeld en er werd aangeboden een nieuwe te sturen. we moesten weg dus geen zin. kwaliteit zoals op vestiging vliet wordt niet meer gehaald.

Brouwer
6 August 2021

dank jullie wel voor de snelle levering en heerlijk eten, ga zo door!

Jess
5 August 2021

Salami pizza was super vettig met een dikke laag opgedroogde kaas over de salami en de mozzarella sticks waren echt vreselijk te lang gefrituurd en helemaal droog van binnen!

ingrid M posthuma
4 August 2021

Sorry maar we vonden de pizza niet lekker Heel weinig beleg en de bodem smaakte naar karton De pizza kwam wel mooi op tijd Groetjes ingrid

Gertjan
25 July 2021

Super etten en de bezorging was erg goed

HN
24 July 2021

Snel en lekker.

Robert
16 July 2021

Bestelling was iets later dan de aangegeven tijd die ik had ingesteld, maar zal wel druk geweest zijn. Verder een heel goede pizza gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

saskia
13 July 2021

het was top

J.
4 July 2021
J.
28 June 2021
Peter Gras
21 June 2021

Pizza's waren droog en niet lekker.

Cuperus
17 June 2021

Very nice👌🏻Erg lekker ook de pizza😉

Pascal Hartkamp
15 June 2021

Prima pizza. Keurig geholpen

Desire
13 June 2021

Smaakt erg zuur, na 2 stukken te hebben gehad laten staan. Bah! Bedorven beleg zit er volgens mij op. Normaal is het eten goed, maar deze pizza was niet te eten. Erg jammer

Michel Maas
7 June 2021

Had kapsalon dubbel besteld. Bezorger had geen salade en sauzen bij zich!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

nynke
4 June 2021

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging. Top

Thomas
2 June 2021
Peter Goede
27 May 2021

super goed gevulde pizza heb er van genoten top kwaliteit aardige mensen ,echt een aanrader !

D
24 May 2021

De bezorger was behoorlijk chagrijnig en de pizza was erg koud

saskia
24 May 2021

is altijd pico bello

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alwin
19 May 2021

Lekker eten, snelle en zeer vriendelijk bezorging 👌🏻

saskia
17 May 2021

het was weer helemaal super

van der Wal
16 May 2021
Rico
15 May 2021

Super service

saskia
6 May 2021

het was weer heel erg lekker